AVUI

max:27º
min:9º
Sou a: Inici / Viure / Ensenyament / Notícies

Notícies

GUISSONA ENGEGA EL PROJECTE: GUISSONA, T’ACULL

Aquest dimarts, 7 de gener amb la inscripció al registre civil de l’Arlet Malleu Cinca, la primera guissonenca i lleidatana nascuda al 2021, l’alcalde Jaume Ars va donar el tret de sortida al projecte GUISSONA T’ACULL.

GUISSONA ENGEGA EL PROJECTE: GUISSONA, T’ACULL - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA LA DISSETENA EDICIÓ DEL PREMI LITERARI JORDI PÀMIAS

L’entrega de premis que es farà durant aquesta setmana i a més del llibre POEMES DES DE L’ERMITA, que inclou tots els més de 130 poemes guanyadors també rebran un val de regal que podran bescanviar en qualsevol comerç de l’eix comercial de Guissona

GUISSONA CELEBRA LA DISSETENA EDICIÓ DEL PREMI LITERARI JORDI PÀMIAS - Llegir Més

T'HAS IMAGINAT MAI GUISSONA AMB ELS RAVALS SENSE COTXES?

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric

T'HAS IMAGINAT MAI GUISSONA AMB ELS RAVALS SENSE COTXES? - Llegir Més

TALLERS I CONTES PER PROMOURE L’ENRAMADA ENTRE ELS MÉS PETITS

Aquest divendres, 14 de juny s’ha portat a terme per primera vegada un projecte de promoció conjunta de la festa de l’enramada amb els nens i nenes d'educació infantil dels centres educatius de Guissona.

TALLERS I CONTES PER PROMOURE L’ENRAMADA ENTRE ELS MÉS PETITS - Llegir Més

PROU ÉS PROU!

Més de 1350 alumnes acompanyats de mestres, professors i membres de la ciutadania de Guissona, van reivindicar el passat divendres 31 de maig una vila, una vida i un planeta sostenibles sota el lema Prou és prou!

PROU ÉS PROU! - Llegir Més

EL MARROC S'APROPA A GUISSONA

El passat dissabte, 2 de juny la comunitat marroquina de Guissona va convidar a tots aquells que hi van voler participar a un sopar de degustació de cuina marroquina, en el marc dels darrers dies del ramadà.

EL MARROC S'APROPA A GUISSONA - Llegir Més

Lliurament Premis Comarcals Treball de Recerca 2019

El passat dia 10 de maig a les 18h i a la Sala Francesc Buireu del Centre Cívic de Cervera es van lliurar els premis als Treballs de Recerca de la comarca de La Segarra.

Lliurament Premis Comarcals Treball de Recerca 2019 - Llegir Més

EVELINA LELITKA i JORDI ARGERICH, NOUS ALCALDES INFANTILS

Aquest dimarts, 9 d’abril i els alumnes de tercer A i tercer B de l’Escola Ramon Estadella i Torradeflot han visitat les dependències de l’Ajuntament de Guissona, amb una visita guiada pel mateix Alcalde, el Sr. Xavier Casoliva

EVELINA LELITKA i JORDI ARGERICH, NOUS ALCALDES INFANTILS - Llegir Més

L’ESCOLA RAMON ESTADELLA SELECCIONADA COM A REFERENT EDUCATIU PER PARTICIPAR A LES JORNADES SEPIE DE SEGOVIA

L'Escola Ramon Estadella i Torradeflot de Guissona, juntament amb dos escoles més de Santa Coloma i Terrassa, va ser seleccionada per participar en aquestes jornades anomenades “Supporting Multilingual Classrooms” com a representants de Catalunya. La finalitat de les jornades era reflexionar sobre el paper del multilingüisme i plurilingüisme en les aules.

L’ESCOLA RAMON ESTADELLA SELECCIONADA COM A REFERENT EDUCATIU PER PARTICIPAR A LES JORNADES SEPIE DE SEGOVIA - Llegir Més

GUISSONA, PRIMER MUNICIPI TEI DE LES TERRES DE LLEIDA

El passat dijous 7 de març,a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona es va presentar el projecte de TUTORIA ENTRE IGUALS, en un acte en el que hi va assistir el professorat i els equips directius de tots els centres de la vila i un nombre molt important de pares i mares guissonencs.

GUISSONA, PRIMER MUNICIPI TEI DE LES TERRES DE LLEIDA - Llegir Més

LES PORS INFANTILS, TRET DE SORTIDA DE L’ESCOLA DE PARES I MARES

El passat divendres, 25 de gener es va donar el tret de sortida a l’Escola de Pares i Mares amb la xerrada de Glòria Cornet sobre les pors infantils. La propera xerrada és “El bulling a l’adolescència” a càrrec de Maria Jesús Comellas i tindrà lloc el proper 29 de març i la darrera serà “Rabietes” el 24 de maig, a càrrec de Míriam Tirado

LES PORS INFANTILS, TRET DE SORTIDA DE L’ESCOLA DE PARES I MARES - Llegir Més

TORNA LA VETLLADA SOLIDÀRIA PER EXCEL·LÈNCIA

Guissona respirarà solidaritat aquesta setmana amb més d'una vintena d'entitats que treballaran per recaptar fons per la lluita contra el càncer: futbol, caminades, foodtrucks, música, dansa, relats, ... un seguit d'activitats que clouran amb l'espectacle solidaritat en dansa de l'Escola de Dansa Montse Esteve

TORNA LA VETLLADA SOLIDÀRIA PER EXCEL·LÈNCIA - Llegir Més

ELS ALUMNES DE SECUNDÀRIA DE GUISSONA "DE GRANS VOLEN SER CIENTÍFICS"

Aquest dijous, 22 de novembre els alumnes de secundària dels centres educatius de Guissona han participat a la cessió JO DE GRAN VULL SER CIENTÍFIC, portada a terme pel dinamitzador científic Carles Fuentes i en el marc de la setmana de la ciència.

ELS ALUMNES DE SECUNDÀRIA DE GUISSONA "DE GRANS VOLEN SER CIENTÍFICS" - Llegir Més

ES TANQUEN AMB ÈXIT ELS CURSOS DE MONITORS DE LLEURE

Un any més, l'inici de l'estiu a Guissona ve marcat per una proposta educativa entre els joves, el CURS DE MONITOR DE LLEURE gestionat per la Fundació Pere Tarrés amb el suport de l'Ajuntament de Guissona.

ES TANQUEN AMB ÈXIT ELS CURSOS DE MONITORS DE LLEURE - Llegir Més

S’ENGEGUEN ELS CASALS D’ESTIU A GUISSONA

Durant l’estiu Guissona compta amb tres propostes de Casals d’estiu, el Iesso, per a nens i nenes de P3 fins a 6è, i el multiesport per a nens i joves de 10 a 14 anys. Ambos, organitzats des del Consell Esportiu de la Segarra, compten amb monitors/es de Guissona.

S’ENGEGUEN ELS CASALS D’ESTIU A GUISSONA - Llegir Més

S'INICIA EL CURS DE MONITORS I MONITORES DE LLEURE

Dilluns 26 de juny, s’ha iniciat a Guissona el curs de monitors de lleure a càrrec de la Fundació Pere Tarrés, amb un total de 15 inscripcions. El curs durarà la resta de juny i tot el mes de juliol d’aquest 2017.

S'INICIA EL CURS DE MONITORS I MONITORES DE LLEURE - Llegir Més

El FEDAC Guissona elabora el resum anual d'actuacions durant el segon any d'apadrinament del Pou del gel.

Hi ha un resum de cada acció amb imatges i vincles de la seva divulgació i una part final de l'avaluació del projecte i les propostes de millora pel curs vinent. Dóna-li un cop d'ull!

El FEDAC Guissona elabora el resum anual d'actuacions durant el segon any d'apadrinament del Pou del gel. - Llegir Més

Els centres educatius de Guissona clouen el curs escolar

Els centres educatius de Guissona han posat punt i final al curs escolar 2016-17. Ho han celebrat tots en diferents actuacions que s’han celebrat durant els dos últims dies de curs en diferents places de la vila.

Els centres educatius de Guissona clouen el curs escolar - Llegir Més

Cloenda del Centre Obert l’Escorxador de Guissona.

El passat 14 de juny de 2017 el Centre Obert l’Escorxador de Guissona va dur a terme l’acte de cloenda del servei d’hivern, el centre obert està plantejat com un “servei diürn que realitza una tasca preventiva, fora de l’horari escolar, que dóna suport, estimula i potencia el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i d’esbarjo.

Cloenda del Centre Obert l’Escorxador de Guissona. - Llegir Més

Clou el curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic a Guissona.

El dia 6 de juny es va cloure el curs sobre coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic adreçat a les persones nouvingudes del municipi. L’acte de lliurament dels certificats d’assistència va tenir lloc a l’ajuntament i va anat a càrrec de la tinent de l’alcalde, la Sra. Anna Santacreu. Durant la seva intervenció va agrair l’esforç d’estudiar la llengua i els trets de la societat catalana i va destacar la importància del coneixement recíproc entre les diverses cultures del poble.

Clou el curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic a Guissona. - Llegir Més

Fi del Servei Comunitari a Guissona.

Al llarg de tot el curs acadèmic els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Guissona i de la FEDAC Guissona han participat en activitats de Servei Comunitari en diverses entitats i associacions de la vila. Aquesta iniciativa vehiculada des de Pla Educatiu de l’Entorn i amb el suport de totes les parts implicades, suposa un mitjà per fomentar el voluntariat entre els alumnes.

Fi del Servei Comunitari a Guissona. - Llegir Més

CLOU LA FORMACIÓ L'ETAPA EDUCATIVA 0-6 A GUISSONA

El passat dilluns, 22 de maig va tenir lloc a Guissona la darrera formació conjunta de mestres dels centres educatius de la vila, dins del projecte L’ETAPA EDUCATIVA 0-6 A GUISSONA: CONÈIXER, INTERPRETAR I PROJECTAR CANVIS PER TRANSFORMAR L’ESCOLA promogut pel Centre d’Innovació i Formació en Educació de la Universitat de Vic.

CLOU LA FORMACIÓ L'ETAPA EDUCATIVA 0-6 A GUISSONA - Llegir Més

TROBADA MULTIJOCS A LA FUNDACIÓ

La trobada multijocs agrupa als alumnes de sisè dels tres centres educatius de primària (FEDAC Guissona, Escola Ramon Estadella i Escola Ramon Faus) en un únic espai, amb l'objectiu de promoure la cohesió entre centres, així com entre petits i grans.

TROBADA MULTIJOCS A LA FUNDACIÓ - Llegir Més

Guissona participa a la campanya LET'S CLEAN UP, campanya de l'Agència de Residus que promou accions de neteja als espais naturals.

Guissona va ser partícip de la campanya Lets’s Clean Up de l’Agència de Residus de Catalunya. Hi van participar alumnes de 1r i 2n d’ESO dels instituts del municipi. L’activitat va tenir lloc divendres passat, dia 12, i es van netejar els espais de l’Ermita de Sant Macari, el Camí Romà, el Camí del cementiri, el Pou de Gel i el Torrent del Passarell.

Guissona participa a la campanya LET'S CLEAN UP, campanya de l'Agència de Residus que promou accions de neteja als espais naturals. - Llegir Més

DANIEL GABARRO CLOU EL CICLE DE CONFERÈNCIES DE L'ESCOLA DE PARES I MARES

El passat divendres 5 de maig va cloure l'Escola de Pares i Mares de Guissona amb la conferència de Daniel Gabarró, EDUCAR EN LA FELICITAT,que va omplir de gom a gom la sala de plens municipal.

DANIEL GABARRO CLOU EL CICLE DE CONFERÈNCIES DE L'ESCOLA DE PARES I MARES - Llegir Més

TROBADA INTERGENERACIONAL ENTORN DE LA MÚSICA

Dos cents nens i nenes han visitat als avis i els han obsequiat amb dues cançons per escola, els avis també han cantat la cançó de "La Fadrina va a la font". Després, grans i petits, han cantat conjuntament la "Margarideta" cloent així una trobada gratificant per tots ells.

TROBADA INTERGENERACIONAL ENTORN DE LA MÚSICA - Llegir Més

La UVic i l’Ajuntament de Guissona signen un conveni de col•laboració en matèria d’educació

La UVic i l’Ajuntament de Guissona han signat públicament el conveni a partir del qual es regula el marc de col•laboració establert en matèria d’educació i que es concreta en un assessorament a les escoles bressol i parvularis d’aquesta població de la Segarra.

La UVic i l’Ajuntament de Guissona signen un conveni de col•laboració en matèria d’educació - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA LA 14A EDICIÓ DEL PREMI JORDI PÀMIAS

Ja fa catorzè anys que Guissona celebra el certamen literari de poesia Jordi Pàmias, destinat a alumnes de primer de primària fins a segon de batxillerat, passant per cicles formatius. A partir de totes les obres guanyadores se'n publica la recopilació de poemes, enguany sota el títol SOTA L'OMBRA D'UN POEMA.

GUISSONA CELEBRA LA 14A EDICIÓ DEL PREMI JORDI PÀMIAS - Llegir Més

ELS NENS DE P4 CONEIXEN EL MÓN DELS GEGANTS

Els geganters de Guissona acullen tots els nens i nenes de P4 dels centres educatius de la vila a la plaça Bisbe Benlloch amb l'objectiu de donar-los a conèixer el món dels gegants.

ELS NENS DE P4 CONEIXEN EL MÓN DELS GEGANTS - Llegir Més