AVUI

max:31º
min:14º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

S’ENGEGUEN LES ACTIVITATS D'ESTIU A GUISSONA

Guissona comptarà amb més de 20 activitats per gaudir de l'estiu com per exemple casals, campus, cursos de natació, reforç escolar, camps de treball, curtmetratges, arqueologia, ceràmica, català, pàdel i robòtica, entre d'altres.

S’ENGEGUEN LES ACTIVITATS D'ESTIU A GUISSONA - Llegir Més

TORNA L'ENRAMADA A GUISSONA DESPRÉS DE TRES ANYS D'ATURADA

Els nens i nenes de Guissona han arribat il·lusionats aquest diumenge a la plaça Bisbe Benlloch. Han anat ben vestits de diumenge, coques ben engalanades, paneres i llaços al cap, una tradició diferencial de la nostra vila, una tradició que fa única la nostra enramada.

TORNA L'ENRAMADA A GUISSONA DESPRÉS DE TRES ANYS D'ATURADA - Llegir Més

LA PLAÇA DE CAPDEVILA RECUPERA LA TRADICIONAL REVETLLA DE SANT JOAN

Un any més, la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Guissona i els veïns del barri de Capdevila han organitzat la revetlla de Sant Joan en aquesta plaça.

LA PLAÇA DE CAPDEVILA RECUPERA LA TRADICIONAL REVETLLA DE SANT JOAN - Llegir Més

TORNA GUISSONA LA FESTA DE FI DE CURS CONJUNTA

lumnat dels centres educatius de Guissona ha tornat a gaudir d'una festa de fi de curs conjunta, promoguda des del Pla Educatiu d'Entorn amb l'objectiu de motivar la cohesió entre els centres educatius de la vila.

TORNA GUISSONA LA FESTA DE FI DE CURS CONJUNTA - Llegir Més

GUISSONA RET HOMENATGE A LA GENT GRAN

Un homenatge en el que hi van participar més de dues-centes persones i on a més del dinar i el ball, es va presentar el documental GUISSONA, L'EVOLUCIÓ D'UN POBLE, un document fet en base a 40 entrevistes en profunditat a guissonencs i guissonenques, que ens han explicat la història de la nostra vila.

GUISSONA RET HOMENATGE A LA GENT GRAN - Llegir Més

ANTONI MARISCAL, JOAN CARLES PÈREZ I ELENA RODRÍGUEZ, HAN ESTAT LES PERSONES GUANYADORES DEL 8È CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

El premi ARS va ser per ANTONI MARISCAL LUQUE, de Sant Joan de Vilatorrada, obsequiat amb un premi de 500€; el premi CREATIO fou per JOAN CARLES PÉREZ SULLÀ, de Lleida, obsequiat amb un premi de 500€; el premi RATIONIS fou declarat desert i en la categoria d’Art Singular l’obra guanyadora d’un val de 100€ , va ser la presentada per ELENA RODRÍGUEZ CHAMORRO.

ANTONI MARISCAL, JOAN CARLES PÈREZ I ELENA RODRÍGUEZ, HAN ESTAT LES PERSONES GUANYADORES DEL 8È CONCURS DE PINTURA RÀPIDA - Llegir Més

S'INAUGURA LA PRIMERA MOSTRA D’ART

Tallers, música i pintura en directe, van ser les propostes que van omplir d’ambient l’eix comercial de Guissona, la tarda-vespre del passat divendres.

S'INAUGURA LA PRIMERA MOSTRA D’ART - Llegir Més

FINS AL 30 DE JUNY, PRIMERA MOSTRA D’ART AL CARRER

Del 10 al 30 de juny Guissona acull la primera mostra d’art al carrer, una mostra en la que els carrers de l’eix comercial de la vila de Guissona acullen diferents manifestacions artístiques, esdevenint un gran aparador d’art.

FINS AL 30 DE JUNY, PRIMERA MOSTRA D’ART AL CARRER - Llegir Més

GUISSONA, BALANÇ 100 DIES DESPRÉS DE L’ESCLAT DE LA GUERRA D’UCRAÏNA

Avui, Guissona compta amb 1287 persones empadronades provinents d’Ucraïna, i ja supera a Romania i Senegal. Actualment s’han registrat 282 persones, dividies en 130 unitats familiars, de les quals 168 són adults i 114 menors.

GUISSONA, BALANÇ 100 DIES DESPRÉS DE L’ESCLAT DE LA GUERRA D’UCRAÏNA - Llegir Més

GUISSONA ENTRA A FORMAR PART DEL PROJECTE BARÇA ACTIVA’T, DE LA FUNDACIÓ BARÇA

hir dijous, es va presentar a Lleida el nou projecte amb la Diputació de Lleida per a fomentar la integració social a través de l'esport pel desenvolupament #S4D a l’Ajuntament de Guissona.

GUISSONA ENTRA A FORMAR PART DEL PROJECTE BARÇA ACTIVA’T, DE LA FUNDACIÓ BARÇA - Llegir Més

ZAJAR YAKOVYNA GUANYA EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA DOCUMENTAL DE LA SEGARRA

Gairebé 80 fotografies d’alumnat de 4t d’ESO dels centres de secundària de la Segarra han participat a la primera edició del concurs organitzat pel Pla Educati d’Entorn de Guissona i el Pla Educatiu d’Entorn de Cervera, que pretén fomentar l'esperit crític i la presa de consciència de l'entorn de l'alumnat a través de la fotografia.

ZAJAR YAKOVYNA GUANYA EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA DOCUMENTAL DE LA SEGARRA - Llegir Més

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ

L'Ajuntament de Guissona licita el Servei de bar del Parc Fluvià per a l'estiu 2022.

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ - Llegir Més

GUISSONA PRESENTA LES ACTIVITATS D'ESTIU INFANTILS I JUVENILS

El Pla Educatiu d'Entorn de Guissona ha elaborat dos fulletons amb les propostes d’activitats de lleure tant per infants com per a joves que es duran a terme aquest estiu a Guissona.

GUISSONA PRESENTA LES ACTIVITATS D'ESTIU INFANTILS I JUVENILS - Llegir Més

TORNEN ELS CASTELLS DELS MARGENERS A MOLLERUSA

El passat diumenge 22 de maig Margeners de Guissona van actuar en el marc de la festa major de Mollerussa, acompanyats dels Castellers de Caldes de Montbui i la Colla Jove de Barcelona.

TORNEN ELS CASTELLS DELS MARGENERS A MOLLERUSA - Llegir Més

ES PREPARA UN PLE EXTRAORDINARI PEL PROPER DILLUNS 30 DE MAIG

El proper dilluns dia 30 de maig a les 19.00h, es celebrarà un PLE MUNICIPAL EXTRAORDINARI presencial i a través de videoconferencia en directe mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

ES PREPARA UN PLE EXTRAORDINARI PEL PROPER DILLUNS 30 DE MAIG - Llegir Més

S'APROVA DEFINITIVAMENT EL PROJECTE DE REFORMA DE LA CASERNA

Es publica l’aprovació definitiva del projecte 3/2022 de reforma de la Caserna, aprovat per la Junta de Govern de 14/02/2022.

S'APROVA DEFINITIVAMENT EL PROJECTE DE REFORMA DE LA CASERNA - Llegir Més

#17MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGBTIfòbia

L’Ajuntament de Guissona s'adhereix a aquesta jornada i rebutja tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

#17MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGBTIfòbia - Llegir Més

EL MARGENERS DE GUISSONA RETORNEN A LA NIT DEL TARAROT DESPRÉS DE DOS ANYS

Els de Guissona que van ser convidats pel barri del Carme, vam entrar a plaça amb un pilar de quatre caminat des del carrer Urgell fins a situar-nos davant la portalada de l’església de Santa Maria de l’Alba tot mirant el públic.

EL MARGENERS DE GUISSONA RETORNEN A LA NIT DEL TARAROT DESPRÉS DE DOS ANYS - Llegir Més

SANG GUISSONENCA AL PLAY OFF A MÀXIMA LLIGA ITALIANA D’HANDBOL

El guissonenc i ex jugador de l’ACLE Guissona Aleix Gomez Subarroca jugarà els play off per accedir a la Sèrie A1 d’handbol, primera divisió italiana, sota les files del club de la regió de Campania, l’Handball lanzara.

SANG GUISSONENCA AL PLAY OFF A MÀXIMA LLIGA ITALIANA D’HANDBOL - Llegir Més

LA REGIDORIA DE CULTURA SEGUEIX PROMOVENT NOVES CONVOCATÒRIRES DE CONCURSOS

Enguany s'han publicat de nou dos convocatòries, d’una banda el vuitè concurs de pintura ràpida, i de l’altra, el catorzè premi de poesia Jordi Pàmias, amb l’objectiu de promocionar les arts al territori català.

LA REGIDORIA DE CULTURA SEGUEIX PROMOVENT NOVES CONVOCATÒRIRES DE CONCURSOS - Llegir Més

GUISSONA HA RECOLLIT 500 KG DE RESIDUS EN EL MARC DEL LET’S CLEAN UP EUROPE D’ENGUANY

Entre el 3 i el 10 de maig GUISSONA ha realitzat una campanya de recollida i de visibilització de residus a la plaça del Vell Pla en el marc del LET’S CLEAN UP EUROPE.

GUISSONA HA RECOLLIT 500 KG DE RESIDUS EN EL MARC DEL LET’S CLEAN UP EUROPE D’ENGUANY - Llegir Més

CLOUEN ELS TALLERS D’ESCLETXA DIGITAL DEL CURS 2021-22

La setmana passada, van cloure aquestes formacions que es van iniciar al mes de gener i on s’ha treballat conceptes bàsics com teclat, ratolí, perifèrics, el núvol, el Gmail i Google documents, entre altres.

CLOUEN ELS TALLERS D’ESCLETXA DIGITAL DEL CURS 2021-22 - Llegir Més

GUISSONA ENGEGA UNA PROPOSTA DE MICRO-TEATRE

El proper diumenge, 22 de maig tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’un espai de teatre alternatiu, tres espais vius de la nostra vila es convertiran en espais on es podrà gaudir del teatre.

GUISSONA ENGEGA UNA PROPOSTA DE MICRO-TEATRE - Llegir Més

EL PRIMER EQUIP DEL CTT ACLE GUISSONA, CAMPIÓ DE LA COPA B DE LLEIDA

L’ACLE CTT Guissona “A” ha estat el campió de la Copa “B” en la cateogria de Preferent “Tallers A. Miquel”, després d’un disputat partit i un dobles que s’ha allargat fins al 3-2, ha aconseguit superar 4-3 al CTT Alcarràs Can Peixan.

EL PRIMER EQUIP DEL CTT ACLE GUISSONA, CAMPIÓ DE LA COPA B DE LLEIDA - Llegir Més

EL MERCAT MUNICIPAL DE GUISSONA RECULL FRUITA I VERDURA FRECA PER AJUDAR A LES COMUNITATS MÉS DESFAVORIDES

L’objectiu del recapte, que es farà cada dijous, és el d’abastir els col•lectius més desfavorits amb productes frescos i alhora reaprofitar aliments que l’endemà ja no haguessin pogut posar en venda i s’haguessin malmès.

EL MERCAT MUNICIPAL DE GUISSONA RECULL FRUITA I VERDURA FRECA PER AJUDAR A LES COMUNITATS MÉS DESFAVORIDES - Llegir Més

TORNA EL PROJECTE ‘VACANCES EN PAU’ D'INFANTS SAHRAUÍS, DESPRÉS DE DOS ANYS D’ATURADA

L’Associació Melhfa, en coordinació amb el consistori, s’encarrega de gestionar la cerca de famílies d’acollida dels infants pels mesos de juliol i agost.

TORNA EL PROJECTE ‘VACANCES EN PAU’ D'INFANTS SAHRAUÍS, DESPRÉS DE DOS ANYS D’ATURADA - Llegir Més

L'ALUMNAT DE LLATÍ I CULTURA CLÀSSICA DE LA DEMARCACIÓ TORNA A 'CONQUERIR' GUISSONA

Aquesta trobada va tornar al calendari estudiantil després de dos anys d'aturada, i va aplegar al llarg del matí uns 200 alumnes de clàssiques de 4t d'ESO de tota la província de Lleida.

L'ALUMNAT DE LLATÍ I CULTURA CLÀSSICA DE LA DEMARCACIÓ TORNA A 'CONQUERIR' GUISSONA - Llegir Més

ELS MARGENERS CELEBREN 15 ANYS

Les 3 colles convidades van fer pilars de 4, un cadascuna les colles visitants i dos la colla amfitriona, destacant que l’equip de grallers local va delectar els assistents amb l’himne d’Ucraïna en la descarregada, en suport a totes les persones desplaçades i combatents a la guerra del seu país.

ELS MARGENERS CELEBREN 15 ANYS - Llegir Més

EL PASSALLIBRES, LA NOVA INICIATIVA QUE GUISSONA ESTRENA PER SANT JORDI

Es tracta d’un punt de recollida de llibres on totes les persones interessades poden intercanviar, de manera altruista i gratuïta, qualsevol llibre.

EL PASSALLIBRES, LA NOVA INICIATIVA QUE GUISSONA ESTRENA PER SANT JORDI - Llegir Més

GUISSONA COL•LABORA NOVAMENT EN L’ACOLLIDA DE PERSONES REFUGIADES PROCEDENTS D’UN TERCER VOL A BARCELONA ORGANITZAT PER OPEN ARMS I SOLIDAIRE

Les persones refugiades destinades a Guissona han estat acollides a Biosca, a les antigues escoles, espai habilitat recentment per a aquest fi, i que l’Ajuntament de Guissona i Biosca dinamitzen conjuntament.

GUISSONA COL•LABORA NOVAMENT EN L’ACOLLIDA DE PERSONES REFUGIADES PROCEDENTS D’UN TERCER VOL A BARCELONA ORGANITZAT PER OPEN ARMS I SOLIDAIRE - Llegir Més

arxivat sota: