AVUI

max:31º
min:14º
Sou a: Inici / Viure / Joventut / DIVERSITAT

DIVERSITAT

Concurs  Diversitat Jove a Guissona en temps de confinament

PRIMERA. Objectius del concurs.

L’Ajuntament de Guissona , a través del canal social Instagram, organitza un concurs publicacions d’Instagram , amb la finalitat de visualitzar la diversitat en tots els sentits dels joves de Guissona i les vivències que suposa la pandèmia en les seves vides.

SEGONA. Participants i requisits per concursar.

En aquest concurs que és convocatòria oberta hi podran participar persones usuàries d’Instagram , de 14 ( edat mínima per tenir un compte ) a 20 anys, amb perfil personal públic en aquesta xarxa social.

No podran participar en el concurs aquelles persones que hagin participat directament o indirectament en l'elaboració i el desenvolupament del concurs , així com el personal municipal.

TERCERA. Temàtica                                                             

Les  diversitats  de les persones joves i les vivències que els suposa la situació de pandèmia.

QUARTA. Descripció i mecànica

Per tal de poder participar en el concurs cal fer el següent

  • Seguir els canals de les xarxes socials @ajguissona i @casaljoveguissona
  • Penjar les fotografies del 1 al 17 de desembre de 2020 i etiquetar-les amb         #unitsperunapandemia
  • Convidar a participar al concurs a 3 amistats amb l’etiqueta “       #concursdiversitatjove

El jurat seleccionarà les publicacions finalistes . Aquestes  seran etiquetades i penjades com a finalistes als comptes @ajguissona i  @casaljoveguissona el 18 de desembre abans de les 12.30h del migdia.

S’obrirà un termini de votació popular dels usuaris d’Instagram el dia 21 de desembre .

Es considerarà  guanyadora per votació dels usuaris d’Instagram la publicació preseleccionada i penjada des de @ajguissona i @casaljoveguissona amb més nombres de m’agrada obtinguts per votació popular fins el dia 24 de desembre a les 23.55h.

L’organització es posarà en contacte amb la persona guanyadora per mitjà d’un missatge directe des del compte oficial d’Instagram i publicarà el resultat a la web i a les diverses xarxes socials.

CINQUENA. Durada del concurs
Les fotografies per participar al concurs de temàtica “Diversitats Joves” es podran penjar de l’1  al  17 de desembre a les 23.30h. No es permet etiquetar fotografies pujades amb anterioritat a les dates de participació ja esmentades. En aquest cas seran eliminades del concurs.

SISENA. El jurat

El jurat per triar les fotografies finalistes estarà compost per tres persones vinculades al món de la joventut i la diversitat.

Es valorarà l’originalitat i la qualitat artística de les publicacions

L’Organització i el jurat es reserven la facultat de resoldre qualsevol aspecte o eventualitat no prevista en aquestes bases.

El veredicte del jurat serà inapel•lable.

SETENA. Premis i exposició

Les publicacions guanyadores sorgiran per votació popular de les imatges seleccionades pel jurat.

Premi: 1 val regal per valor de 50€ a bescanviar en un dels establiments de Guissona associats  l’Associació de comerciants .

Les persones autores  de les publicacions seleccionades   pel jurat  del concurs cediran a l’Ajuntament els drets sobre la imatge amb l’objectiu de fer una exposició col•lectiva a la primavera en un espai municipal i  rebran un obsequi de marxandatge com a regal  per la seva participació al concurs, que podran recollir el dia de la inauguració de l’exposició.

Tota circumstància no prevista en les bases, serà resolta per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Guissona. Així mateix, aquesta es reserva el dret d’admissió.

El sol fet de participar en aquest concurs pressuposa la total i plena acceptació d’aquestes bases. En cas de dubte, podeu sol·licitar informació a  l’Àrea de Joventut 602224080