AVUI

max:27º
min:9º
Sou a: Inici / Viure / Joventut / CONCURSOS

CONCURSOS

GUISSONA I JO

 

CONCEPTE

Des de l’Àrea de Joventut i l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament volem conèixer quina és la percepció que teniu la gent jove de la nostra vila. Per aquest motiu, convoquem un concurs en el que només hi podeu participar les persones d’entre 12 i 21 anys.

 

Com fer-ho?

És molt fàcil, volem que ens feu arribar en el format que preferiu la vostra visió de la vila:

- Una fotografia del racó de Guissona que us agrada,

- Una playlist de Spotify que heu creat amb els amics i amigues per escoltar-la al racó de la vila on passeu l’estona,

- Un reel o tiktok on ens ensenyeu el vostre espai preferit juntament amb una cançó, etc.,

- Un dibuix, pintura, etc. que podeu fotografiar per enviar-nos,

 

L’únic requisit és que es creï pensant en aquest concepte: volem que ens ensenyeu Guissona a través dels vostres ulls.

 

Es poden enviar tantes opcions com es vulguin. Vídeos, fotografies, cançons... Quantes més obres presenteu, més oportunitats de guanyar. Cal que totes les obres que es presentin respectin el concepte ‘Guissona i jo’. L’Ajuntament es reserva el dret de no presentar-les ni utilitzar-les posteriorment si creiem que no s’adhereixen al mateix. CADA OBRA ES PRESENTARÀ UNA SOLA VEGADA, encara que sigui una proposta grupal.

 

Una vegada finalitzat el concurs, l’Ajuntament es reserva el dret d’utilitzar les obres presentades com a eina de promoció de la vila.

 

No és permès l’ús de continguts que puguin ser considerats elements pornogràfics o explícitament sexuals, o de qualsevol altre índole que puguin atemptar contra l’honor i la pròpia imatge de les persones.

 

Si apareixen altres persones a l’obra presentada, la persona que en sigui autora ha de comptar amb el seu consentiment o el dels seus tutors legals, en cas dels menors, per fer-los aparèixer i fer difusió de la seva imatge.

 

L’Ajuntament es reserva el dret a cancel·lar el concurs si la participació és molt baixa.

 

ENTREGA

La vostra obra es pot penjar a les xarxes socials de la manera que vulgueu, però necessitem que ens feu arribar l'ENLLAÇ DIRECTE mitjançant aquest Google Forms:

 

https://forms.gle/cRDtiCbZ3CPaEti49

 

Si pengeu l'obra a les xarxes és important que tingueu el PERFIL PÚBLIC tal que les puguem veure. NO POT SER UNA HISTÒRIA, L'HEU DE PENJAR AL FEED. Si només dura 24 hores, no la podrem veure i guardar.

 

Si es volen presentar vàries obres, és important que es presenti cada una per separat amb totes les dades corresponents. Cada obra es pot presentar una sola vegada, encara que sigui proposta grupal.

Si no volguessiu penjar l'obra a les xarxes ens la podeu enviar a turisme@guissona.cat després d'enviar les vostres dades al Google Forms.

 

TERMINI

Teniu dues setmanes per enviar-nos la vostra obra, des del dia 26 de març fins al 9 d’abril de 2021.

 

PREMI

El premi del concurs és una experiència en parella o grup a una Escape Room catalana per un VALOR MÀXIM DE 100 EUROS que es sortejarà entre totes les obres presentades.

La persona  guanyadora es pot emportar tots els ACOMPANYANTS QUE EL PREU LI PERMETI a la Escape Room que prefereixi.

El premi s’ha de consumir abans del 31 de desembre de 2021, indicant a turisme@guissona.cat quin dia consumireu el premi i a quin escape room voleu anar.

 

REGLAMENT

D’acord amb l’article 13 del Reglament europeu 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades, i en relació a les persones participants en aquest sorteig, s’informa:

Responsable del tractament AJUNTAMENT DE GUISSONA
Plaça Bisbe Benlloch, 1
25210 GUISSONA
Tel,. 973 550 005
ajuntament@guissona.cat
Delegat de protecció de dades LEFEBVRE EL DERECHO, S.A.
CIF A79216651
Calle de los Monasterios del Suso y Yuso, núm. 34
Madrid, 28049 (Espanya)
Tel: 912108000 Correu-e:
giraom@yahoo.es
Finalitat del tractament Participació al sorteig “Guissona i jo”
Categoria de dades Dades identificatives: nom i cognoms, edat i telèfon
Persones destinatàries de cessions o transferències Les dades facilitades per les persones que participen en el sorteig no es comunicaran a tercers ni es transferiran fora de la Unió Europea
Termini de conservació de les dades Les dades de contacte es conservaran durant el termini del sorteig; els noms i cognoms es conservaran per conservar l’autoria i fer promoció de les obres presentades des de l’Àrea de Joventut i l’Àrea de Turisme
Drets de les persones interessades Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al per correu electrònic a turisme@guissona.cat

 

 

Les dades s’utilitzaran per gestionar aquest sorteig, per contactar amb qui hagi guanyat i lliurar-li el premi.

Es pot consultar informació addicional i detallada sobre la protecció de dades a la nostra web: http://www.guissona.cat/politica-de-privacitat

L’Ajuntament de Guissona es compromet a fer constar l’autoria de les obres si en fa ús.

L’obra guanyadora serà visible a les xarxes de l’Ajuntament, i ens reservem el dret d’utilitzar les altres obres presentades per tal de fer promoció de la vila i el seu jovent des de l’Àrea de Joventut i l’Àrea de Turisme.

 

 

SI A LA TEVA FOTOGRAFIA O VÍDEO APAREIXEN PERSONES: per tal d'utilitzar les imatges que participen, l'Ajuntament sol·licita un DOCUMENT SIGNAT DE CESSIÓ DE DRETS D'IMATGE que adjuntem a continuació. Ha d'estar firmat per un tutor legal en cas dels menors d'edat o per la persona que participa en cas dels majors d'edat. Sota cap concepte poden aparèixer a les imatges persones que no ens signin i enviïn algun dels dos documents. L’Ajuntament no tindrà en compte aquelles obres on apareguin persones i s’entreguin sense la cessió d’imatge signada.

 

Cessió de drets d'imatge per a menors d'edat

Cessió de drets d'imatge per a majors d'edat