AVUI

max:28º
min:13º
Sou a: Inici / Capvespres / Programa d'actes 2019

Programa d'actes 2019

 CAPVESPRES A LA ROMANA 15 AL 20 DE JULIOL 

 

DILLUNS 15

19.00 h – Parc Arqueològic

CERCAVILA INAUGURAL presidida per la figura del déu Bacus amb la Colla Gegantera de Guissona i el grup Tarasca i la Colla Castellera Margeners de Guissona.

22.00h - Plaça Major

TEATRE amb la representació adaptada de Juli Cèsar a càrrec del grup juvenil local Caos

DIMARTS 16

22.00 h – Plaça Mjor

CINEMA amb la projecció de la pel·lícula Astèrix i el secret de la poció màgica

 

DIMECRES 17

22.00 h – Plaça Major

MÚSICA. Elena Gadel ens presenta el seu segon àlbum: Delicada. Un disc intimista que podem entendre com un diari personal de composició pròpia format a base d'històries. 

 

DIJOUS 18

22.00 h – Plaça Major

SOPAR ROMÀ a càrrec de l’Associació Gastronòmica la Manduca i l’acompanyament teatral del grup jove de teatre CAOS que ens representaran altres aspectes sobre la vida del dictador que va canviar la història del món

Inscripcions prèvies a l’Ajuntament a partir del dia 8 de juliol.

Preu 15 €.

 

DIVENDRES 19

22.30 h – Plaça Major

CLOENDA DELS CAPVESPRES A LA ROMANA. Juli Cèsar i la seva amant, Cleòpatra, reina d'Egipte, faran arribada a la ciutat de Iesso. La seva comitiva donarà mostra de l'esplendor de Roma i clourà la setmana cultural amb un ESPECTACLE DE FOC, LLUITA I DANSA a càrrec de Nar Alhaya

 

 

 

 

 

DURANT TOT EL MES...

TAPES ROMANES

Durant els dijous de juliol els bars i restaurants de Guissona oferiran una tapa romana + un quinto de cervesa o un got de vi per 2,50 €. Programes a part.

 

 

 

 

 

 

DURANT TOTA LA SETMANA...

CONCURS D’APARADORS ROMANS

Els aparadors dels comerços de Guissona es vestiran de romans per mostrar-nos tot l’atractiu de l’antiguitat.

A partir de dilluns, 15 de juliol, als de Guissona, podreu recollir una butlleta per votar els vostres aparadors preferits. Els fulls degudament omplerts s’hauran d’entregar a l’Ajuntament en horari d’obertura o en la bústia del consistori al carrer Eduard Camps per tal de fer el recompte de vots. Entre els participants sortejarem un sopar per a dues persones, un lot de productes locals i un descompte per un comerç de la vila. L’entrega de premis es realitzarà durant l’acte de cloenda del XXII Mercat Romà.